{video} Odjeća iz second hand trgovina (haul) i isprobavanje


Ako vas zanima tip videa u kojemu netko sjedi ispred kamere i pokazuje što je kupio/la, onda pogledajte moj :) Ima na kraju i moj prvi "lookbook", odnosno sramotila sam se na balkonu i snimala kako mi što stoji :D



I video:




Da li kupujete u second hand dućanima i ako da, imate li kakav savjet za što uspješniju kupnju? :)


35 comments

  1. Super ti je ulov :) Iskreno sam se navukla na second hand dućane otkad sam našla košulju koja u dućanu košta 550kn - za 20 :D Prije sam bila jedna od onih kojima se to gadilo a sad mi je baš gušt kupovati tamo, uvijek nađem zanimljive stvari :D Kaj se tiče ful brendirane odjeće, volim otići prvi dan kad dobiju novu kolekciju, onda se fakat može naći od Guess traperica, Levisica koje još imaju orginalnu etiketu iz dućana, Max Mara košulje.. jest da bude malo skuplje nego inače (trapke 70, večernje haljine 50-70, košulje 40) ali definitivno se isplati :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tnx, nije loš, znao je biti i bolji :D Paaaa da, zna biti stvari još s etiketama. Mislim, di to oni nabavljaju?! Padne sa šlepera? :D E to sam pričala u videu ali sam taj dio izrezala, o "novim kolekcijama" i kako su onda cijene obično od 40 pa i do 150 kn, ovisi o čemu se radi, ali sam taj dio izrezala da video ne bude predug :) Ma meni je najnaj kad odem pa nakupujem čuda za malo novaca, onda je najslađe :D A inače kod mene u Kutini ima jedan outlet dućan u kojemu bude Esprit brutalno snižen, za 70%, i onda ja tamo volim otići i kupiti nove stvari za 15 kn, trapke za 30 kn, itd. Ove trapke koje imam u videu su Esprit i bile su 40 kn :D

      Delete
    2. Baš sam pitala jednu curu kaj tamo radi, rekla je da se dio odjeće otkupljuje od outleta, na kilu, nakon kaj se ne proda pa zato ima i novih stvari :) Ajme pa to je super! :D Ja sam prije išla u jedan outlet kod Varaždina di je bio intimissimi i calzedonia, badići su bili po 20-30kn, donje rublje (10-30) i najlonke (nove, neotvorene) 5-6kn majice/potkošulje..Ma bio mi je super, baš ću provjerit jel još uvijek to postoji tamo :D

      Delete
    3. Haha odjeća na kile :D Šteta što mi nije Varaždin bliže, javi ak saznaš dal još postoji :D

      Delete
  2. Pravi post u pravo vrijeme! Baš se sutra planiram zaletiti u novootvoreni Textile House u Bjelovaru, inače nikada nisam kupovala u tim dućanima i baš se veselim! Btw. odličan ulov, ova Hollister majica/vestica mi se najviše sviđa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. E samo nije ti više akcija sve po 5 kn, ali svejedno može se naći super stvari :)) Daaa, sad jedva čekam jesen da ju mogu nositi :)

      Delete
  3. prvo, odlična ti je nova frizura!
    a i ulovi su baš dobri. ja također podržavam second hand nošenje i kupovanje, proslijeđivanje, nalsijeđivanje i poklanjanje, jer osim što recikliramo materijale, imaš nešto što nema još 200 drugih oko tebe. naslušala sam se svakakvih argumenata zašto ne, kužim da nekome nije ugodno, ja s time nemam problema. i također doniram dalje kad sam ja s nečim gotova.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fala :)
      Daaaaaaa, ne nosiš ono što je trenutna kolekcija što svaka druga osoba nosi. To je super. Ja sam također i mlađa i starija sestra pa znam ponešto o naslijeđivanju :D

      Delete
  4. Ja toliko volim outlete, second hand ducane i sve sto nije po punoj cijeni i sto je iz nekih starih kolekcija. Onda kad nesto nadjes si sav ponosan kao da si Indiana Jones. Inace, ja Hollister vidjam tu kod mene po ducanim. Pozdrav tebi i bezobraznoj ukosnici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajme imam jednu košulju koja je made in w. germany! Znači stara je naaajmanje 20 godina! Ukosnica je u smeću :D

      Delete
    2. Eto, stigla Hollister majčica do mene iz daleke Sj. Amerike :D

      Delete
  5. Nisam nikad kupovala u second hand a stalno planiram zaviriti unutra, al nikako. Morat cu se jednom zaletiti :) Nova frizura je zakon :)

    ReplyDelete
  6. Jaaaj kak ti je dobra nova zurka :)
    Najviše mi se sviđa zelena karirana košulja, očem i ja takvu <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jajajajjaaj hvaaalaaaa :D
      Jel' da, baš je faaaaaajn :)

      Delete
  7. Super komade si kupila, ranije sam se i ja gadila tih second hand prodavnica, ali onda sam shvatila da za mnogo manje para mogu da kupim mnogo kvalitetnih komada koji su mnogo bolji od onih iz prodavnica. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ima nekih manjih dućana u koje ni ja ne volim baš zalaziti, kad uđeš se baš osjeti onaj miris stare robe, ali i tamo nekad nešto nađem: naravno sve treba doma oprati. A ima dućana u kojima je roba već oprana i to je skroz ok :) Ne samo to, nego se mogu naći i stari komadi odjeće koji su jako kvalitetni, ipak je odjeća prije bila kvalitetnija. Ali to si i ti rekla hehe :)

      Delete
  8. Isto obožavam da kupujem po second hand prodavnicama. Jednostavno taj osećaj kad nađeš nešto kvalitetno za male pare (što je često slučaj) je nezamenjiv. Imam par stvari koje sam tako kupila po second hand prodavnicama za koje me stalno pitaju gde i koliko sam platile i onda kad čuju čude se :D .

    ReplyDelete
    Replies
    1. E, baš taj osjećaj, da, osjećaš se kao pobjednica :D Ja obožavam kad me to pitaju i onda kad se iznenade i čuju koliko sam platila :)

      Delete
  9. Prvo,ooooodlicna ti je frizura i moram primijetiti da ti je ten prekrasan:-)Super ulov za 100 kn,ali stvarno ne znam zeno o kojem ti to okruglom i zaobljenom trbuscicu pricas???Ravna si ko daska!Ova marka Colours of the world je prije postojala u Takko ducanima kad ih jos nije bilo u Hrvatskoj,znam jer kad bi isla kod rodbine u Sloveniju tamo sam kupovala te majice i vestice,imala sam ih milijun i bile su jaaako kvalitetne i nemam pojma zakaj te marke vise nema?Ja tu nemam second hand ducana,ali kad dodjem u Zgb prosvrljam po njima,jedino sto rijetko kad sta i nadjem.Da sam gore sigurno bi ih cesce obilazila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten mi je čak dobar, što me šokira svaki put kad se pogledam u ogledalo :D Hahahhaha, ravna sam kao daska tamo oko prsa, a trbuščić sam vješto uvlačila :D :)
      Nemam pojma, ja mislim da čak postoji Takko u Zagrebu ali nisam sigurna! Ali drago mi je što je identificirana vestica :)))

      Delete
  10. Hahaha ukosnica :D Ja već nekoliko godina ponavljam moram početi kupovati u second handovima, moram, ali uvijek naletim na neka sniženja po trgovačkim centrima i potrošim novce tamo i zaboravim na second handove. A i već nekoliko puta sam ušla u second hand i gledam cijene i majice kratkih rukava pamučne 40,50 kn pa ne dam, kad ja nove nađem po 20 kn na sniženjima haha :D Vjerojatno da sam naletila koji put na sve po 5 kn bih se raspametila i sve po redu kupovala ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pda, ako već možeš za 20 kn kupiti novu majicu zašto bi onda išla u 2nd hand dućane :)) Sigurna sam da ćeš uletjeti unutra ako naletiš baš tad :D

      Delete
  11. second hand su super, premda kod nas baš i nisam imala sreće... i u outletima se da nać zgodnih krpica za nikakvu lovu ;)
    super zurka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jes jes, trapke koje imam u videu sam kupila u Esprit outletu za 30 kn :) Hvala Nailić!

      Delete
  12. Frizurica je suuper i krasno ti stoji, ulov je genijalan! Najviše mi se sviđa ova žuta bluzica s trokutima :)
    Jako volim seknd hendove i neko vrijeme sam se samo po njima oblačila, al onda sam se malo zdebljala pa muku mučim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala tiiii :)))
      Joj znam, čim se ima par kila više odmah je muka tražiti obleku.. to me motivira da malo smršavim, i onda pojedem pola kile kruha :D

      Delete
  13. Za početak da ti pohvalim novu frizuru. Puno ti bolje stoji nego duža i jednostavno si preprepreslatka :)))
    Video ti je suuuper. Ulov ludilo, a lookbook na kraju odličan. Nakon što sam vidjela onaj H&M kardigan i kariranu košulju (koja ti pregenijalno stoji) čvrsto sam odlučila da moram i ja do second hand shopa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, short hair don't care :))
      I hvala još jednom, drago mi je što ti se sviđaaaa :)) Nemoj se samo razočarati ako odeš jednom i ne nađeš ništa. Meni se puno puta desilo da izađem praznih ruku, ali opet vrijedi zbog stvari koje nađeš kad imaš sreće :)

      Delete
  14. Joj, Josipa... Kako ja volim tvoju interpretaciju situacija :) Idem gledati kako se sramotiš na balkonu :D
    <3 <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gle ovu što se raduje mojoj sramoti hahahahhahahhaha :D :D :D Šalim se šaaaalim :)

      Delete
  15. Nikad nisam bila u second handu, ali preferiram nesto slicno, internetsku stranicu Moje krpice, gdje nerijetko dođe do neke zamjene ili kupnje, ima stvarno svega! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, to bi bila online verzija hehe :) Nisam nikad kupovala preko Krpica ali mi je to isto odlična ideja!

      Delete
  16. Ja sam uvijek zazirala od second handa dok nisam shvatila da je to ducan kao i svaki drugi, samo su cijene punopuno jeftinije :) najvise me boli nedostatak velicine necega sto mi se sviđa, a tvoj ulov je odlican!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A nekad kad uđem u takav dućan me zapuhne taj miris ustajale odjeće, ali svakako dućan kao svaki drugi! Ne plaćaš lijepo izloženu robu i osvjetljenje i kabine nego platiš nekakvu pravu vrijednost odjeće.

      Delete

Hvala na komentaru, vratite se opet :)

Back to Top